De kracht van muziek

Speaker

De kracht van muziek

Muziek kan u als ondernemer heel wat opleveren. Kledingwinkels, supermarkten, warenhuizen... 
Met muziek scoren ze beter. Klanten gaan er meer van uitgeven. Net zoals ze eerder vertrekken wanneer de verkeerde muziek wordt gedraaid. Dat is de kracht van muziek.

Muziek in uw zaak
Misschien draait u al muziek in uw zaak. Misschien doet u dat nog niet maar inspireren de
voorbeelden op deze site u om dit alsnog te gaan doen. Hoe dan ook, voor het muziekgebruik in uw zaak heeft u een muzieklicentie nodig. Sena en Buma verstrekken deze muzieklicenties.

Een muzieklicentie regelt de toestemming van de makers van muziek
Omdat we om ons heen overal muziek horen zou je bijna denken dat het altijd en gratis te gebruiken is. Maar dat is niet zo. Muziek is een product van veel mensen: artiesten, producenten, componisten en tekstschrijvers. En zij hebben recht op een vergoeding als hun product door anderen in het openbaar gebruikt wordt. Met een muzieklicentie regelt u in één keer de toestemming van alle mensen die aan de muziek hebben meegewerkt.

Hier vraagt u een muzieklicentie aan
U regelt uw muzieklicentie gemakkelijk en snel via www.mijnlicentie.nl. Maar als u aangesloten bent bij een brancheorganisatie dan loont het zeker om na te gaan of zij een collectieve overeenkomst met Sena en Buma hebben gesloten. In dat geval kunt u profiteren van korting op uw muzieklicentie.